BLOG

"Irányísd az életedet, vagy valaki más fogja!" - Jack Welch.
Saját életed irányításához szükséged van egy személyes küldetésnyilatkozatra, ami nem mást mint egy mottó, amelyben megfogalmazod mindazt, amit a legfontosabbnak tartasz az életedben. Küldetésnyilatkozattal minden sikeres vállalkozás rendelkezik, mint például:

- Lenne szíves megmondani, merre kell mennem? - Az attól függ, hová akarsz jutni. Felelte a Fakutya. - Ó, az egészen mindegy. Mondta Alice. - Akkor az is egészen mindegy, hogy merre mégy. Mondta a Fakutya.

Az előző blog bejegyzésben írtam arról, hogy számomra mit jelent az önfejlesztés. Ebben a bejegyzésben pedig az önfejlesztés hatásairól lesz szó, amiket a saját életemben is észrevettem.

Sokan rengeteg időt és energiát fektetnek családjuk és önmaguk jólétének megteremtésébe, mégsem boldogok. Sokáig gondolkodtam azon, miért is van ez így, hiszen minden tőlük telhetőt megtesznek ezért. Személyes véleményem szerint, ennek oka az, hogy az emberek nem alapértékeik - más néven vezérlő értékeik szerint élnek. A vezető értékek...

Az előző cikkben szó volt arról, hogy miért is fontos ismernünk az értékeinket, ennek folytatásaként most feladatok segítségével fedezheted fel vezető értékeidet és elkészítheted az értékrendedet.

Mostanában nagy divat lett az önfejlesztés. Erről szóló tréningeket, könyveket, videó- és hanganyagokat tengernyi mennyiségben lehet találni. Ebben a cikkben szeretném leírni, hogy számomra mit jelent az önfejlesztés.

Idézetek

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el